Tänään pärähti huhtikisa käyntiin! Lajimäärästä ei vielä hajua, mutta tietysti enemmän kuin Holmesilla... Aamulla liikkeelle jo 6.00 Megavisan kanssa, kunnolla ei tosin päästy revittämään sillä aamun ohjelmassa oli yleisöretken opastus... Yleisö tahtoi Leistilänjärvelle, eikä se kisankaan kannalta ollut huono valinta. Parhaana pläjähti peltopyy - pariskunta lähti äännellen lentoon kävellessämme peltoja halkovaa tietä. Tais tulla muuten elis tuolla tiellä kävelystä =) Muut mainittavat lyhtynokka-, tundra- ja vapohanhi.

Södermanintiellä oli hiljaista pakkasyön jäljiltä, mutta Halssissa vähän vilkkaampaa - ei tosin kriittisiä lajeja, mutta 74 ardeaa laskettiin! Kärkipäivittäjä tosin kuittas heti 80:llä ja korotti vielä pulmusella - perskeles! Puikku hoidettiin tietty Lekiltä, tässä vaiheessa seuraan oli liittynyt myös Urmo. Lekin antiin kuului myös vähissä ollut lexu. Tornissa tapitti yhdistyksen armoton työmies, tuo stenuran, ruusutiiran, ruskohaikaran ja monen muun rarin onnekas löytäjä. Työmies kunnostautui skarppaamalla muuttavan ilin - "drliu".

Paarnoorin varishelvetti antoi pikkujoutsenen ja yhden tipan eli pyrstiksen. Mega väitti näkevänsä lagon ja kuulevansa ralluksen, liekö päivämäärällä osuutta asiaan? Corvuksia hoitui paikalta varmaan kahdeksan lajia, tarvii vielä konsultoida Sarvelaa. Illan ohjelmassa vielä spontaani käynti Kallossa, merta on aina kiva ihailla, sattumalta huomasin myös allihaahkan kellumassa eteläkärjessä.

Tässä ois kuva jos osaisin piirtää enkä ois rikkonu kameraani alkuviikosta.