PLY1 taisteli urheasti Teemuluodon tornissa, koko joukkue koko päivän tornissa ja ainoastaan yksi ei herännyt aamulla! Näillä eväin ei voinut syntyä kuin selvää jälkeä.

Lehtopöllö huuteli parkkisella vielä 4.30, mutta taiston alun jälkeen ei puhaltanut kuin pari tornipöllöä ilman vastakaikua. Alkuun pointtia lorotti tietty huimaan tahtiin, ihmeempiä ei kuiteskaan havikseen kirjattu, kisan kannalta parempia kuiteskin pikkutylli, kisi ja satri. Alkuhässäköiden jälkeen nassahti peräti tornipointsi - Lyhkälän skarppaama laso koiras!

100 nassahti Gomiasti poikki klo 9.45 - välisoitto Siipyyseen osoitti meidän olevan peräti 8 lajia edellä. Nyt aletaan pojat vääntämään! Vääntö ei kuitenkaan luonannut, sillä emme saaneet yhdestäkään linnusta kunnon otetta. Myöhäinen lullula luritteli pohjoiseen - eräs joukkueen jäsen kuvasi ääntä hyvin Lekinilimäiseksi "driliu".

9.45. jälkeen lorotti vielä peräti 7 pointsia, kovimpina lynoha ja tuplalipukka. Vain 10 minuuttia ennen loppua saatiin paha puute paikattua - Dark'O:n löytämä räyskä, joka jäi viimeiseksi lajiksi. Yhtään sulkulajia ei tullut, löysiä puutteitakaan ei jäänyt, pahimpia varmaan viski, cocco ja pyrstis. Tulos 107 oli uus tornienkka ja oikeutti valtakunnallisestikin kohtuulliseen sijoitukseen 2./266. Voiton vei Parnoorin kultapossut väännöillään (sirosuo koiras jne. =). Onnittelut Paarnooriin!

Pitkoksia parkkikselle lampsiessa nokkanilssonit onnittelivat tuloksesta ja heti perään soitti SK:n toimittaja - jutusta sai lukea että jopa 4/6 kysytyistä asioista oli tullut oikein lehteen! 107:n veroinen suoritus!